ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 7:34:11π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
28
Φεβρουαρίου

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θέλει οικουμενική, αλλά κάποιοι δεν αφήνουν τις καρέκλες

Κατηγορία Πολιτική

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του

στη διαχείριση του προσφυγικού», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης, προειδοποιώντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να γίνει «τσουνάμι» για την Ελλάδα.

 

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι η χώρα μας πρέπει να ταυτιστεί με την Ε.Ε. και επανέλαβε την έκκλησή του για οικουμενική, προτείνοντας μάλιστα για πρωθυπουργό τον Γιώργο Προβόπουλο γιατί έχει γνώση της οικονομίας, όπως σημείωσε.

 

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος για την οικουμενική, δεν τον αφήνουν όμως κάποιοι «τρελοί», όπως είπε χαρακτηριστικά, «στον περίγυρο του, γιατί φοβούνται για την καρέκλα».

 

«Με την οικουμενική θα αλλάξει η όψη της χώρας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και για την αποχώρησή του από το συνέδριο του Ποταμιού, λέγοντας ότι έφυγε γιατί ενώ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει εκείνος μίλησε ο κ. Σημίτης. Εκτίμησε δε, ότι σκάνε από κακία γιατί η Ένωση Κεντρώων ανεβαίνει δημοκοπικά, ενώ το Ποτάμι καταρρέει.

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 105 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα