ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:59:26π.μ.
30
Μαρτίου

Μαξίμου: «Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε μέτρα για μετά το 2018 χωρίς συνολική συμφωνία και χρέος»

Κατηγορία Πολιτική

Κορυφώνεται η αγωνία για το κλείσιμο της  τεχνικής συμφωνίας που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο καίγονται για ένα θετικό φινάλε. Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται και ενδεικτικό του ότι υπάρχει...άρωμα συμφωνίας αποτελεί το γεγονός ότι αμφότερες οι δυο πλευρές έχουν κλείσει τη στρόφιγγα των πληροφοριών.

 

Επιπλέον, σήμερα συνέρχεται το euroworking group, από το οποίο δεν πρόκειται να προκύψει κάτι κομβικής σημασίας.

 

Αρμόδιες πηγές μιλούν σε ιστοσελίδα και αφήνουν να εννοηθεί πως στην παρούσα φάση προσπαθούν να γεφυρώσουν τις μικρές διαφορές που απομένουν. Με στόχο αμέσως μετά να ξεκινήσουν οι τεχνικές συζητήσεις με τους θεσμούς- είτε δια ζώσης είτε με τηλεδιασκέψεις- καθώς και το... γράψε-σβήσε των κειμένων που θα συγκροτήσουν στο SLA.

 

Δεν ψηφίζουν μέτρα για το 2019 χωρίς συνολική συμφωνία

 

Η βούληση του πρωθυπουργού σύμφωνα με πληροφορίες συμπυκνώνεται στο ότι «η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ψηφίσει μέτρα για μετά το 2018 χωρίς να έχει στα χέρια της συνολική συμφωνία και τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος».

 

Εξ’ αυτού του λόγου, όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάποια μέτρα είναι πιθανό να έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, αφού θα έχει προηγηθεί το κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας.

 

Μασάζ από Τσακαλώτο στους βουλευτές- έρχεται συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

 

Ο υπουργός Οικονομικών ενημερώνει στις 12 τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενώ ανάλογο «μασάζ» θα ακολουθήσει και για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθότι στο εσωτερικό του κόμματος καταγράφεται μεγάλος προβληματισμός και ήδη οι «53» ζητούν να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία.

 

Από το Μαξίμου τέλος, επιχειρούν σε κάθε περίπτωση να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, παραπέμποντας για τη γκρίνια όλων στα συλλογικά όργανα. «Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να λέει τις απόψεις του, να συζητά και να κάνει ο,τι συλλογικά αποφασίζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα