ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 9:28:55μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
21
Απριλίου

Με εντολή Τσίπρα ο Κατρούγκαλος βάζει και τους βουλευτές στις περικοπές

Κατηγορία Πολιτική

Την απόφαση να ενταχθούν και οι συντάξεις των βουλευτών στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται στη Βουλή έλαβε η κυβέρνηση.

Το γεγονός αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να ενταχθούν και αυτοί στον ενιαίο φορέα (ΕΦΚΑ).

 

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές από προχθές που είδε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναγκαστεί να μαζέψει την εν λόγω εξαίρεση για λόγους «ευθιξίας». Ο κ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στις βουλευτικές συντάξεις είχε υποστηρίξει πως δεν είναι ευνοϊκό το καθεστώς και κανείς δεν εξαιρείται, παρά μόνο οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί πριν το 2012.

 

Σύμφωνα με τον Γ. Κατρούγκαλο παρά τις διαφωνίες με τους θεσμούς δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω μείωση στις επικουρικές συντάξεις, ενώ έως αύριο αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα