ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:26:36μ.μ.
20
Φεβρουαρίου

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

Κατηγορία Πολιτική

Ανοιχτό άφησε σήμερα, Παρασκευή (20/02) το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν τεθεί τέτοιο θέμα όπως διευκρίνισε από τον πρόεδρο του κόμματος.

«Αν τεθεί τέτοιο θέμα θα απαντήσω. Ο πρώτος που μπορεί να το θέσει είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Δεν τον καλώ να το κάνει. Εκείνος έχει τον πρώτο λόγο» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ 1.


Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία για μία ακόμη φορά παραδέχτηκε ότι υπέστη βαριά ήττα στις εκλογές τόνισε μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση, την οποία εγώ υπηρέτησα, παρέδωσε τον τόπο καλύτερα απ' ότι τον παρέλαβε. Θα είναι καταστροφή να μην κλείσει σήμερα η συμφωνία με τους εταίρους».


Προσδιόρισε επίσης τον πολιτικού χώρο που θεωρεί ότι πρέπει να καταλαμβάνει η Ν.Δ. «από την παραδοσιακή δεξιά μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς», προσθέτοντας ότι με δεδομένο ότι υπάρχουν «δύο κόμματα εκ δεξιών της Ν.Δ. υπάρχουν όρια στο πόσο δεξιά μπορεί και πρέπει να πάει η Ν.Δ».

πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 181 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα