ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:22:12π.μ.
03
Ιουνίου

Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Οι καταδικασμένοι για κακουργήματα δεν θα είναι υποψήφιοι βουλευτές

Κατηγορία Πολιτική

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

Στην απαγόρευση του δικαιώματος εκλέγεσθαι για αμετάκλητα καταδικασμένους για σοβαρά κακουργήματα, φωτογραφίζοντας τη Χρυσή Αυγή, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή της σχετικής τροπολογίας.

 

«Οι πολίτες με την ψήφο τους εξόρισαν τους εχθρούς της Δημοκρατίας απ’ τη Βουλή. Η Δικαιοσύνη τους τιμώρησε. Και, χθες, με κυβερνητική πρωτοβουλία και με σχεδόν διακομματική ομοφωνία, σφραγίστηκε η θέση τους στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Η ωμότητα της βίας αντιμετωπίστηκε από την ωριμότητα της Δημοκρατίας» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει:

 

«Οι αμετάκλητα καταδικασμένοι για σοβαρά κακουργήματα δεν θα μπορούν, πλέον, να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Ενώ κόμματα που έχουν ηγέτες καταδικασμένους για τέτοια εγκλήματα δεν θα συμμετέχουν σε εκλογές. Και δεν θα δικαιούνται ούτε χρηματοδότηση, ούτε άλλη ενίσχυση ή προβολή».

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 84 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα