ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:39:59μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
06
Δεκεμβρίου

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η απομείωση, αλλά από μόνη της δεν είναι επαρκής

Κατηγορία Πολιτική

«Η απομείωση του χρέους είναι καλοδεχούμενη, από μόνη της, όμως, δεν είναι επαρκής για να θέσει την ελληνική οικονομία σε μια διατηρήσιμη τροχιά ανάπτυξης», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μεταμόρφωση.

«Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο ελληνικής ιδιοκτησίας. Ένα σχέδιο, το οποίο θα μπορεί να ξαναβάλει μπροστά τις μηχανές της παραγωγικής Ελλάδας. Ένα σχέδιο, το οποίο από μόνο του θα μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργήσει καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης» είπε.

 

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική για το χειρισμό της χθεσινής απόφασης του Eurogroup από την κυβέρνηση. «Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την απομείωση του χρέους, η παραγωγική Ελλάδα στενάζει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης. Επισκέπτομαι, σήμερα, τη Μεταμόρφωση, ένα δήμο στον οποίο είναι συγκεντρωμένες πολλές παραγωγικές ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις οι οποίες, σήμερα, αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα. Όχι μόνο την υπερβολικά υψηλή φορολόγηση και το υψηλό κόστος ενέργειας, αλλά και την έλλειψη ξεκάθαρων χρήσεων γης» είπε.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα