ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:57:39μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
03
Οκτωβρίου

Μητσοτάκης: Να αποφεύγονται οι τοποθετήσεις που αμφισβητούν το καθεστώς στο Αιγαίο

Κατηγορία Πολιτική

Με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα Kerim Uras συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα στα όσα ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης και το καθεστώς του Αιγαίου.

 

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αντιπαραγωγικές τοποθετήσεις που αμφισβητούν το ισχύον, βάσει διεθνών συνθηκών και κανόνων, καθεστώς στο Αιγαίο, βλάπτουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς και τη γενικότερη ατμόσφαιρα στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και πρέπει να αποφεύγονται.

 

Στην εθιμοτυπική αυτή συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη θετική παρουσία και συμβολή του κ. Uras στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 192 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα