ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:32:58μ.μ.
01
Οκτωβρίου

Ν. Δένδιας: «Η θέση της ΝΔ δεν αλλάζει - Θα καταργηθεί ο νόμος Παππά»

Κατηγορία Πολιτική

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας τονίζει ότι σχετικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών η θέση της Νέας Δημοκρατίας «δεν αλλάζει» και πως το κόμμα του θα καταργήσει το νόμο Παππά ακόμα και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο ωστόσο, «ως νομικός», όπως σημειώνει, θα το θεωρούσε μεγάλη έκπληξη.

Σε συνέντευξή του αμφισβητεί την αισιοδοξία της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί ένα μείγμα πολιτικής το οποίο είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης».

 

Για τα «κόκκινα» δάνεια εκτιμά ότι υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην δοθούν σε funds και σημειώνει ότι ενώ από την κυβέρνηση Καραμανλή και εντεύθεν υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομοθέτησε να μην υπάρχει τέτοια προστασία και προσθέτει πως «πρόκειται για τα ίδια κόμματα που ως αντιπολίτευση είχαν σύνθημα το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", για να προχωρήσουν στο αντίθετο».

 

Όσον αφορά το χρέος εκτιμά ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση πριν από τις γερμανικές εκλογές, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους είχε συμπεριληφθεί στις αποφάσεις του Eurogroup, στις 27/11/2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα