ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:56:01μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
27
Αυγούστου

ΝΔ για το Ελληνικό: Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα της Κυβέρνησης

Κατηγορία Πολιτική

Θέση για την εικόνα του Ελληνικού, το οποίο είχε μετατραπεί σε «λίμνη» από βρώμικα νερά και λύματα, πήρε η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης.

«Την 1η Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στον καταυλισμό και απειλούσαν την δημόσια υγεία.

 

Λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει.

 

Από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη.

 

Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε "λίμνη" από βρώμικα νερά και λύματα.

 

Περιμένουμε τώρα από την "Αυγή" να κάνει λόγο για ... μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την "ικανή" Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

 

Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή "πισίνα" για τους πρόσφυγες – μετανάστες.

 

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα