ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:36:48μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Δεκεμβρίου

Ο Τσίπρας πάει στη Νίσυρο -Από εκεί θα εξαγγείλει μέτρα για την ενίσχυση της νησιωτικής πολιτικής

Κατηγορία Πολιτική

Στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Νίσυρο θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να εξαγγείλει μέτρα για την ενίσχυση της νησιωτικής πολιτικής.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

 

Στις εξαγγελίες που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μετά το χριστουγεννιάτικο μποναμά στους συνταξιούχους αναμένεται να είναι η αναστολή του ΦΠΑ (δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποια νησιά αφορά) πιθανότατα να είναι και μέτρα για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στους λιγότερο τουριστικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων.

 

Θα τον ανακηρύξουν επίτιμο δημότη


Πάντως ήδη στο νησί έχει σημάνει συναγερμός για την επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα. Ενδεικτικό είναι πως με κατεπείγουσα πρόσκληση του δημάρχου, συνεδρίασε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Κατάστημα Μανδρακίου το δημοτικό συμβούλιο με θέμα «Η ανακήρυξη του πρωθυπουργού της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα, σε επίτιμο δημότη του Δήμου Νισύρου και η έγκριση διάθεσης πίστωσης για τις τιμητικές εκδηλώσεις». Το νέο κυκλοφόρησε σε χρόνο dt από τη μία έως την άλλη άκρη της Καλντέρας - αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του δήμου, για να το διαβάσουν οι νεότεροι που σερφάρουν στο Διαδίκτυο.

 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα (στη Ρόδο και την Κω), η άφιξη του πρωθυπουργού υπολογίζεται λίγο μετά τις 11 το πρωί. Πάντως ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα, αφού Τετάρτη πρωί πρωί πετάει για Βρυξέλλες για το Κυπριακό.

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 177 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα