ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:10:24μ.μ.
03
Ιουνίου

«Ο Τσίπρας πρέπει να γυρίσει από τις Βρυξέλλες με συμφωνία»

Κατηγορία Πολιτική

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να γυρίσει από τις Βρυξέλλες με μια συμφωνία, η οποία, αν είχε ολοκληρωθεί το Μάρτιο, θα ήταν μια καλύτερη συμφωνία από αυτή που μπορεί να πετύχει σήμερα.

Η πραγματική οικονομία δεν αντέχει άλλο αυτήν την αστάθεια», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Ηράκλειο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

 

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε επίσης η συμφωνία να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για τη χώρα, προσθέτοντας ότι «εμείς ως Νέα Δημοκρατία επιφυλασσόμαστε να δούμε τη συμφωνία, να την αξιολογήσουμε, αλλά έχουμε πει ότι οποιαδήποτε συμφωνία είναι καλύτερη από μη συμφωνία».

 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε πολιτική που αυξάνει φόρους για να χρηματοδοτήσει ένα μεγαλύτερο κράτος, δεν θέλουμε να δούμε αύξηση του ΦΠΑ για να επαναπροσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι», συμπληρώνοντας ότι σε αυτές τις πολιτικές θα είμαστε κάθετα αντίθετοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την ανάγκη συμφωνίας.

 

Ακόμη εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα κατάλαβε ότι οι ελπίδες που επενδύθηκαν στον κ. Τσίπρα «θα διαψευστούν και η επιστροφή του στο ρεαλισμό θα ακυρώσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις με τις οποίες το κόμμα αυτό εκλέχθηκε».


Επίσης ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για την επικείμενη Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ ανέφερε ότι:

 

«Η Συνδιάσκεψη θα είναι ένα βήμα, αλλά δεν θα είναι το μόνο βήμα». Και σημείωσε πως η ΝΔ θα οδηγηθεί επίσης σε ένα Συνέδριο στο οποίο θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα.

 

Τέλος ανέφερε ότι το σημαντικότερο ζήτημα στη ΝΔ δεν είναι θέμα προσώπου, αλλά θέμα ιδεολογικού προσανατολισμού.

 

Ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα θα συναντηθεί με την Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της ΝΔ στο Ηράκλειο και ακολούθως θα πάρει μέρος σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015» στην αίθουσα «Ανδρόγεω».

 

πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 93 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα