ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:07:05μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
18
Ιουνίου

Ορφανός: Xρειαζόμαστε πρωτοβουλίες που επενδύουν στον ανθρωπισμό και τη σύνθεση δυνάμεων

Κατηγορία Πολιτική

Την έναρξη των εργασιών του 3ου συνεδρίου των μελών της διεθνούς οργάνωσης νεολαίας "Great Silk Way" που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, κήρυξε ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.



Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ορφανός, αφού καλωσόρισε τους νέους και τις νέες από 28 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας, τόνισε πως το συνέδριο που διεξάγεται για πρώτη φορά στην χώρα μας είναι ένα παγκόσμιο γεγονός.


«Αποσκοπεί στην προώθηση του διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και στη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων συνεργασίας, μέσα από την αξιοποίηση της δυναμικής που έχουν οι νέοι και οι νέες των χωρών του λεγόμενου "Δρόμου του Μεταξιού"», υπογράμμισε ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και συνεχάρη τους υπεύθυνους της "Great Silk Way", του Ομίλου για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και της «Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014» για την πρωτοβουλία.


«Σε μια εποχή όπου έννοιες, όπως ο ατομοκεντρισμός και ο υλισμός δημιουργούν μια κοινωνία χωρίς συνοχή, τέτοιες πρωτοβουλίες που επενδύουν στον ανθρωπισμό και στην σύνθεση δυνάμεων, είναι αναγκαίες για να αλλάξουμε τις όποιες παρωχημένες αντιλήψεις επικρατούν μέχρι σήμερα», επεσήμανε ο κ. Ορφανός.

πηγή:newsbomb.gr

 

Διαβάστηκε 289 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα