ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:58:53μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Μαΐου

«Παράταση της ασφυξίας με χτύπημα στην πλάτη»

Κατηγορία Πολιτική

Για συνέχιση της ασφυξίας και του αδιεξόδου παρά «τα καλά λόγια και το κτύπημα στην πλάτη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, μετά το χθεσινό Eurogroup.

Το κόμμα χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα «ομολογία αδιεξόδου και παράγοντα που θα επιταχύνει την κατάρρευση» και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει πλέον ελάχιστο χρόνο για να αποτρέψει μια εθνική καταστροφή.

 

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

 

«"Καλή η προσπάθεια. Συνεχίστε!". Τα καλά λόγια και το κτύπημα στην πλάτη ήρθαν αλλά η ασφυξία και το αδιέξοδο συνεχίζονται. Oι εταίροι έκαναν νεύμα για συνέχιση παροχής ρευστότητας με το σταγονόμετρο, όμως εκταμίευση δόσης θα έρθει μόνο μετά από συμφωνία σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup.

 

Ποια συμφωνία; Τι διαπραγματεύεται η κυβέρνηση; Γιατί δεν ενημερώνει όπως της το ζητάμε επίμονα; Εγκλωβισμένη σε έναν μοιραίο μονόδρομο που έχει βάλει τον εαυτό της δείχνει ανίκανη να αντιδράσει. Η απειλή για δημοψήφισμα δεν είναι λύση αλλά ομολογία αδιεξόδου και παράγοντας που θα επιταχύνει την κατάρρευση. Δεν είναι τυχαίο το ότι στη διεξαγωγή συνηγορούν ο κ. Σόιμπλε και άλλοι σκληροί της Ευρωζώνης. Ο Πρωθυπουργός έχει πλέον ελάχιστο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις που θα αποτρέψουν μια εθνική καταστροφή.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 104 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα