ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - 6:15:03π.μ.

banner468x60

07
Μαρτίου

ΠΑΣΟΚ: Με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ- Δύο χρόνια Τσίπρας- Καμμένος, δύο χρόνια ύφεση

Κατηγορία Πολιτική

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας με αφορμή την ύφεση που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ το δ' τρίμηνο του 2016 εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι τα στοιχεία είναι καταλυτικά και ανατρέπουν όλες τις βασικές προβλέψεις του προϋπολογισμού του 2017.

«Το δ´τριμηνο 2016 είναι το δεύτερο χειρότερο τρίμηνο με κριτήριο το ΑΕΠ εδώ και δεκαπέντε χρόνια! Είναι "καλύτερο" μόνο από το γ´τριμηνο 2015 που ήταν επίσης τρίμηνο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι βέβαιο ότι σε λίγο και οι τρεις θέσεις του βάθρου με τις χειρότερες μέρες για την οικονομία και τους πολίτες θα ανήκουν στους ψεύτες που μας κυβερνούν» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

 

Τα νέα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ σε συνδυασμό με την παράταση της αβεβαιότητας ανατρέπουν όλες τις βασικές προβλέψεις του προϋπολογισμού 2017 και βέβαια τα περί ανάπτυξης 2,7% δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τονίζεται και επιπλέον υπογραμμίζεται ότι «όλες αυτές οι ανατροπές μεταφράζονται σε νέα βάρη για τον Ελληνικό Λαό με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης.»

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Δυο χρόνια Τσιπρας-Καμμενος, δυο χρόνια ύφεση. Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ. Αξίζει να θυμόμαστε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης 6-6,5% για τη διετία 2015-16 σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ,ΕΚΤ,ΔΝΤ,EUROSTAT). Η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο για την έξοδο απο την κρίση και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η Κυβέρνηση Τσιπρα-Καμμένου. Γι αυτό όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλυτέρα.»

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 119 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα