ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:22:19μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Σεπτεμβρίου

ΠΑΣΟΚ: Ο ΟΟΣΑ διαψεύδει τη βεβαιότητα Τσίπρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο

Κατηγορία Πολιτική

«Αλλος ένας διεθνής οργανισμός έρχεται να διαψεύσει τη βεβαιότητα του κ. Τσίπρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πτώση της ανταγωνιστικότητας της χώρας , σύμφωνα με τα στοισεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι μετά τα στοιχεία του ΟΟΣΑ σύμφωνα με τα οποία η φορολόγηση των επιχειρήσεων παντού μειώνεται εκτός από την Ελλάδα, που αυξάνεται, έρχοονται τα στοχεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Το WEF στην ετήσια έκθεση του 2016 για το δείκτη ανταγωνιστικότητας κατατάσσει την Ελλάδα στην 86η θέση μεταξύ 138 χωρών από την 81η που κατείχε το 2015 μεταξύ 140 χωρών.

 

Στην ανακοίνωση, επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

Μια και μόνο ματιά στα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψη για την κατάρτιση της λίστας, αρκεί για να γίνει κατανοητό πόσο κοστίζουν οι πελατειακές λογικές και η θεσμική κατάπτωση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μαζί φυσικά με τις ολέθριες επιλογές που οπισθοδρόμησαν την Ελληνική οικονομία.

 

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, τη συνεννόηση και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις όπως επίμονα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

 

Ό,τι ακριβώς υπονόμευσε δηλ. το αντιμνημονιακό μέτωπο με επικεφαλής αρχικά τον κ. Σαμαρά και στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα.

 

Όσο επικρατούν κοντόφθαλμες λογικές μικροκομματικών συμφερόντων, τόσο η χώρα θα διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο.

 

Η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των ξένων που συντελέστηκε προχθές είναι μια οδυνηρή απόδειξη ότι η θεωρία «πιάσαμε πάτο και τώρα θα ανέβουμε» έχει κατασκευαστεί από ιδιοτελείς που νομίζουν ότι απευθύνονται σε αφελείς.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 135 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα