Εκτύπωση αυτής της σελίδας
07
Οκτωβρίου

Πηγές Μαξίμου: Ο Κ. Μητσοτάκης παίζει ένα θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι

Κατηγορία Πολιτική

Για συνέχιση της «απαράδεκτης τακτικής των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς» κατηγορεί το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στο Αγρίνιο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει: «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εχθές στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιος ωφελήθηκε από αυτήν, πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πώς έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων».

 

«Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων» προσθέτει.

 

Συνοψίζοντας την αποτίμηση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία».

 

«Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά, αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς» αναφέρει και υπογραμμίζει: «Κατανοούμε την αγωνία του, αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 148 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)