ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:17:19π.μ.
29
Ιουλίου

Πλακιωτάκης: Δεν επετράπη η επιβίβαση σε καράβια για 11.000 άτομα – Υποχρεωτικά τα self test στην επιστροφή

Κατηγορία Πολιτική

«Δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση».

Aπό τότε που ξεκίνησε τους ελέγχους το Λιμενικό Σώμα δεν έχει επιτραπεί η επιβίβαση σε πάνω από 11.000 γεγονός που αποδεικνύει ότι οι έλεγχοι αποδίδουν. Θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση. Θέλουμε την συνεργασία των επιβατών, των πληρωμάτων ώστε να μπορέσουμε να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», δήλωσε ο υπουργός στην εκπομπή «Αθήνα – Τόκιο» της ΕΡΤ.

 

Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας στην ΕΡΤ για τους ελέγχους των ταξιδιωτών στα λιμάνια και την υποχρεωτική χρήση του self-test. Όπως δήλωσε, «κάθε μέρα από τον Πειραιά και τη Ραφήνα διακινούνται πάνω από 50.000 επιβάτες. Η κίνηση τον Ιούλιο του 2021, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019 είναι περίπου -20%. H κίνηση είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερη από την ακτοπλοϊκή κίνηση του 2019». «Είναι πλέον υποχρεωτική η χρήση των self test για την επιστροφή των ταξιδιωτών, κατέληξε ο υπουργός.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 117 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα