ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:40:49μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
26
Νοεμβρίου

Πώς αξιολογεί ο Καρατζαφέρης τους τέσσερις υποψήφιους γαλάζιους αρχηγούς

Κατηγορία Πολιτική

Τους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αξιολόγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Καρατζαφέρης συνέστησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να χρησιμοποιεί λιγότερα «γαλλικά», χαρακτηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα ως «πολύ ωραίο βερίκοκο», «πανούργο» λέει τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρεται ως «ακραίος νεοφιλελεύθερος».

 

Πιο αναλυτικά:

 

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη: «Ήξερε πάντα, είχε αυτήν την αυτογνωσία από τότε που ήταν στην ΟΝΝΕΔ ότι έχει συγκεκριμένη δυναμική, γι’ αυτό δεν διεκδίκησε ποτέ την ηγεσία, ενώ την διεκδίκησαν κάποιοι άλλοι, ακόμα και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τώρα του προέκυψε αυτό, όπως του προέκυψε. Ξέρει, όμως, το κόμμα καλά, ξέρει την οργάνωση καλά. Πρέπει να ελέγξει λίγο τον παρορμητισμό του και τα “γαλλικά”. Λιγότερη χρήση δεν βλάπτει. Αν το κόμμα, αυτήν την στιγμή, πρέπει να μείνει ενωμένο, η μόνη πιθανότητα να μείνει είναι υπό τον Μεϊμαράκη. Για να χάσει, πρέπει να κάνει πολλά λάθη».

 

Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα: «Είναι πολύ ωραίο βερίκοκο, αλλά δεν μπορείς να το φας τον Φεβρουάριο. Είναι Φεβρουάριος ακόμα γι’ αυτόν. Είναι καλής δομής, αλλά είναι παρά πολύ νωρίς. Νομίζω ότι το παιδί αυτό “καίει” τώρα το χαρτί του για αύριο. Ωραία προσωπικότητα, είναι έξυπνος αλλά “άγουρος”. Δεν παύει να είναι μία από τις προσωπικότητες της νέας γενιάς, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε».

 

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θα μπορούσε να παίξει έναν ευρύτερο ρόλο, αν δεν ήταν τόσο ακραίος νεοφιλελεύθερος. Αυτό φοβίζει τη βάση, ιδιαίτερα της περιφέρειας. Ταυτίστηκε παρά πολύ με τη σκληρή πλευρά της τρόικα. Ήταν μια επιλογή του. Είναι αξιόλογος. Έχει μάθει καλά τα γράμματα μέσα στην οικογένεια. Τον αδικεί η εν γένει συμπεριφορά προς τη Ντόρα και της Ντόρας προς εκείνον πριν από 4 χρόνια. Έδειξε σοβαρότητα τις μέρες της κρίσης που ο καθένας έβριζε τον άλλον και δεν ανακατεύτηκε».

 

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Είναι πανέξυπνος, ίσως στα όρια του πανούργου. Όμως, έχω την αίσθηση, αυτοί οι λαρυγγισμοί, αυτές οι υπερβολές, αυτός ο υπερθετικός βαθμός του αφαιρεί πάρα πολλά και να θέλει κάποιος να τον δει με σοβαρότητα, δεν νομίζω ότι μπορεί».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 95 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα