ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:35:43μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
08
Δεκεμβρίου

Ποτάμι για συνέντευξη Τσίπρα: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

Κατηγορία Πολιτική

«Το νέο σύντομο ανέκδοτο: Κουλτούρα διαλόγου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» είναι ο τίτλος του σχολίου του Ποταμιού για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ.

«Στην Παιδεία αποφασίζει ο Φίλης και οι ΣΥΡΙΖΑίικες επιτροπές του. Τα νοσοκομεία τα αναλαμβάνουν τα δικά τους παιδιά», αναφέρει το Ποτάμι και συμπληρώνει:

 

«Στους οργανισμούς βάζουν ξανά και προέδρους και Διευθύνοντες συμβούλους γιατί έχουν δώσει πολλές υποσχέσεις. Στη Δικαιοσύνη έχουν τις δικές τους … επετηρίδες. Στη φορολογία καταρτούν λίστες "αυτούς ελέγξτε – αυτούς όχι". Στο στρατό πρέπει να βάλεις στο πέτο τον "Άγιο Πάνο". Στην Εργασία και την κοινωνική ασφάλιση συνομιλούν με τους "ξένους" αλλά όχι με τα συνδικάτα. Στα νησιά μιλούν μόνο με τους "αλληλέγγυους" και αγνοούν τους νησιώτες και τις ΜΚΟ. Η πόρτα είναι κλειστή και για τους Δημάρχους. Στη Βουλή αποδοκιμάζουν τους αντιπάλους τους. Και ο κ. Τσίπρας καλεί από την ΕΡΤ τους Έλληνες να αποκτήσουν "κουλτούρα διαλόγου". Σουρεαλιστικό».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 122 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα