ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:06:56μ.μ.
07
Νοεμβρίου

Πρόβα εκλογών για τον Μητσοτάκη στο «άντρο» της Κρήτης

Κατηγορία Πολιτική

Να υπογραμμίσει την αντιδιαστολή μεταξύ του «αμετάκλητα αποκομμένου από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» Αλέξη Τσίπρα και του περιοδεύοντα ανά την επικράτεια Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία συνεχίζει και μετά τον ανασχηματισμό να κινείται σε εγρήγορση και άτυπη προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μεταβαίνει την Τρίτη και για δύο ημέρες στο «άντρο» του Αλέξη Τσίπρα - όπως αυτό είχε χαρακτηριστεί στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου - την Κρήτη, σε μία περιοδεία που έχει σαφή προεκλογικά χαρακτηριστικά. Στόχος δεν είναι άλλος από το να έρθει σε επαφή με πολίτες και να επικοινωνήσει τη Συμφωνία Αλήθειας ως εναλλακτική διέξοδο από την κρίση, σε μία περιφέρεια που ο σημερινός πρωθυπουργός παρά τα αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου δείχνει να έχει χάσει το ισχυρό λαϊκό έρεισμα.

 

Πέραν αυτού, σε μία προσπάθεια να αποδομήσει τη «ρετσινιά» της ταξικότητας που συντηρεί ο Αλέξης Τσίπρας, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να ρίξει σε απλούς εργαζόμενους, αγρότες και ανθρώπους των κατώτερων εισοδηματικά κλιμακίων που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην κυβέρνηση Τσίπρα και σήμερα, όπως τονίζουν από τη ΝΔ, νοιώθουν προδομένοι και απογοητευμένοι.

 

Έτσι, η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα ξεκινήσει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, θα συνοδευθεί από μπαράζ ανοικτών συζητήσεων με τους αγρότες και κτηνοτρόφους, συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων, καθώς και επισκέψεις σε πρότυπες συνεταιριστικές και εξαγωγικές μονάδες του νησιού.

 

Ενδεικτικό της σημασίας που ρίχνει το Μοσχάτο στην εν λόγω περιοδεία είναι το γεγονός ότι ήδη από την Πέμπτη το νησί σαρώνει κλιμάκιο της ΝΔ υπό τον γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μαζί του βρίσκονται και οι Βασίλης Οικονόμου και Απόστολος Βεσυρόπουλος.

 


πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 235 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα