Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17
Σεπτεμβρίου

Σπίρτζης: Eνημερώστε μας δημόσια αν έχετε ακόμη ενεργοποιημένο το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ

Κατηγορία Πολιτική

«Ελπίζουμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην επιβεβαιώσουν δια της σιωπής τους και πάλι»

Να ενημερώσει η κυβέρνηση εάν έχει ενεργοποιημένο κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ζητάει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Όπως τονίζει ο βουλευτής και πρώην υπουργός: «Μετά τα χθεσινά χάδια της Επιτελικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, στον κ. Μπογδάνο, για τα ακροδεξιά πεπραγμένα δημοσιοποίησης καταλόγου ονομάτων νηπίων, υπό την πίεση της κατακραυγής ολόκληρης της Ελλάδας και την εισαγγελική παρέμβαση για διερεύνηση της διαρροής των ονομάτων των νηπίων (δηλαδή των πληροφοριοδοτών), μετά την αφωνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κ. Μητσοτάκη, ως αρμοδίου και για την ΕΥΠ και επομένως την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που ακούσαμε στις 8 Σεπτέμβρη, στο δελτίο Ειδήσεων του Open όπου αναφερόταν αυτολεξεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων ενόψει Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης «θα ενεργοποιηθεί το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», πριν την ομιλία Μητσοτάκη και επειδή αυτό το Σάββατο, μιλά στην ΔΕΘ και στον ελληνικό λαό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αλέξης Τσίπρας και όχι ο προεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης παρακαλούμε ενημερώστε μας, δημόσια, αν έχετε ακόμη, ενεργοποιημένο, το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ. Ελπίζουμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην επιβεβαιώσουν δια της σιωπής τους και πάλι…

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 144 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)