ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:36:08μ.μ.
09
Νοεμβρίου

Στα νερά του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει δίχτυα ο Μητσοτάκης

Κατηγορία Πολιτική

Στα νερά των ψηφοφόρων - απογοητευμένων και αποχωρήσαντων - του ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει πλέον ανοιχτά η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει τα σχετικά μηνύματα από την περιοδεία του στην Κρήτη που ξεκίνησε την Τρίτη από τα Χανιά.

Με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων να δίνουν σαφές και σταθερό προβάδισμα στη ΝΔ στο γαλάζιο επιτελείο εντείνουν τις προσπάθειες να διεισδύσουν στην ψήφο των αναποφάσιστων και των απογοητευμένων ψηφοφόρων, προκειμένου να διευρύνουν το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ να να καταστήσουν το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες κοινωνική επιταγή.

 

Το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έγινε τυχαία από την Κρήτη, γενέτειρα της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά και ένα άλλοτε κάστρο του ΠΑΣΟΚ που έχει μετατραπεί σε προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε» σημείωσε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, επενδύοντας στο θυμικό των απογοητευμένων ψηφοφόρων του στην Κρήτη.

 

«Τα όσα ζούμε σήμερα έχουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στα Χανιά, επιχειρώντας να θέσει τις βάσεις για το διαρκές αίτημα για εκλογές. «Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω … Άλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 213 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα