ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:33:09μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
27
Δεκεμβρίου

Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Ν. Αναστασιάδης

Κατηγορία Πολιτική

Στην Αθήνα αναμένεται την Παρασκευή ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, ανακοίνωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Κύπριος εκπρόσωπος είπε ότι αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση σε επίπεδο τεχνοκρατών από το ελληνικό και το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου, ανάμεσα σε άλλα, θα συζητηθεί και το Κυπριακό. Άρα, πρόσθεσε, «βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη συγκυρία, εν όψει της συνέχισης των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη και της διάσκεψης για το Κυπριακό».

 

«Εκείνο που έχει σημασία, εκεί που επικεντρώνεται η δική μας προσπάθεια είναι στο να δημιουργηθεί η αναγκαία υποδομή από πλευράς προόδου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέχρι τη Γενεύη, καθώς επίσης στο να υπάρξει και η αναγκαία συζήτηση στο θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, κάτι που θα διευκολύνει στο να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γενεύη, ευελπιστώντας ότι με όλα αυτά τα δεδομένα, αν δημιουργηθούν, θα είμαστε πιο κοντά στον στόχο για μια θετική κατάληξη στην Ελβετία» σημείωσε.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 212 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα