ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 1:24:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24
Οκτωβρίου

Στο φουλ οι μηχανές της Κουμουνδούρου για τις εκλογές

Κατηγορία Πολιτική

Μετά τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική οικονομία και τις προτάσεις νόμου για αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και των εργασιακών, στην Κουμουνδούρου επιχειρούν να συνεχίζουν την αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα με αιχμή του δόρατος συγκεκριμένες προτάσεις.

Η κίνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες προτάσεις νόμου που κατέθεσε πριν από δύο εβδομάδες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έρχεται ως απάντηση στα περί θεωρητικών και ανεφάρμοστων προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τη βασική κατηγορία του κυβερνητικού συνασπισμού.

 

Στην Κουμουνδούρου, μετά την παρένθεση του «κουμπαρά», επανέρχονται λοιπόν και με νέες προτάσεις νόμου βασισμένες στους πυλώνες πολιτικής που γνωστοποιήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ. Έτσι στο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν με τις κάλπες προ των πυλών, να αποτυπώσουν αναλυτικά και ενδελεχώς τις προτάσεις για μία εναλλακτική προσέγγιση στην αντιμετώπιση τόσο της ανθρωπιστικής, όσο και της οικονομικής κρίσης, αλλά πλέον σε βάθος τετραετίας και με ένα αποσαφηνισμένο κυβερνητικό πλάνο τετραετίας.

 

Η απόφαση για νέες προτάσεις νόμου επισφραγίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου δόθηκε η εντολή στην Μόνιμη Επιτροπή Προγράμματος να ετοιμάσει ως τις αρχές Νοεμβρίου το τελικό σχέδιο εκλογικού προγράμματος.

 

Σε αυτό βασικές προτεραιότητες θα είναι τα ζητήματα παραγωγικής και δημοκρατικής ανασυγκρότησης του κράτους. Στόχος της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη εκλογική ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, καθώς από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα εκτιμούν ότι οι εκλογές στην χειρότερη των περιπτώσεων θα προκηρυχθούν για τα μέσα Μαρτίου, όταν ανοίξει η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν από το Μαξίμου να αιφνιδιάσουν με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, συντονισμένη με επικοινωνιακά τεχνάσματα για το κλείσιμο της δημοσκοπικής ψαλίδας…

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 145 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα