ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:21:08μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
19
Ιουνίου

Στρατούλης: Δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας

Κατηγορία Πολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά τα πάντα και σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων»

 

Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τόνισε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τις εσωκομματικές διεργασίες λίγα 24ωρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

 

Μιλώντας στο Star, ο κ. Στρατούλης σημείωσε πως τα θέματα που κουβεντιάζονται δεν αφορούν το πρόσωπο και τη διαδρομή του, αλλά τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν από δω και πέρα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος «για ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και για μια κυβέρνηση της αριστεράς».

 

Αναφορικά με το κείμενο των «58», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως είναι «εντελώς συνηθισμένο» να κατατίθενται απόψεις πριν τη συνεδρίαση των οργάνων προκειμένου να βοηθήσουν στο διάλογο.

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα δημοκρατικό που συζητά τα πάντα και σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων», πρόσθεσε και χαρακτήρισε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ως «πολιτικά νεκροταφεία» όπου όποιος εκφράσει άλλη άποψη διαγράφεται.

πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα