ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:02:01μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
11
Δεκεμβρίου

Tα παράπονα των βουλευτών στον Τσίπρα πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου

Κατηγορία Πολιτική

Χαρτί και μολύβι  πήρε ο πρωθυπουργός και για περίπου τρεις ώρες

ενημερώθηκε εκτενώς από τους βουλευτές των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης.  

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εγκαινιάσει αυτό τον κύκλο συναντήσεων με τη χθεσινή τουλάχιστον να γίνεται «σε πολύ καλό κλίμα», συνοδεία γαλλικού καφέ.    

 

Κατά πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας την περισσότερη ώρα άκουγε, παρά μίλαγε, αφήνοντας να «παίξουν μπάλα» οι προσκεκλημένοι του. Ήταν εκείνος, άλλωστε, που ζήτησε από τους βουλευτές του να του μεταφέρουν ‘τι λέει ο κόσμος για μας’. Κεντρική θεματολογία δεν υπήρξε, ωστόσο αρκετοί βουλευτές έθιξαν μια σειρά θεμάτων.  

 

Πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου   Του μετέφεραν την εικόνα ότι ο κόσμος περιμένει από την κυβέρνηση να βελτιώσει τις επιδώσεις της κυρίως σε θέματα καθημερινότητας και να αντιμετωπίσει προβλήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες. «Αν προχωρήσουμε σε ζητήματα διαφθοράς, διαπλοκής ο κόσμος θα νιώσει ικανοποίηση», έλεγε ένας από τους πολλούς βουλευτές. Ορισμένοι στηλίτευσαν τη γραφειοκρατία σε θέματα δημόσιας διοίκησης, ενώ υπήρξαν και μεμονωμένες περιπτώσεις που μετέφεραν στον πρωθυπουργό την εικόνα πως υπάρχουν κάποιοι υπουργοί και γενικοί γραμματείς που δεν είναι συνεργάσιμοι.  

 

Όσο για τους βουλευτές των νησιών, στάθηκαν στα θέματα υγείας, μετανάστευσης, ενώ ειδική αναφορά έγινε και στα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. "Θέλουμε να καταλάβει η κυβέρνηση την έννοια της νησιωτικότητας", είπε σε ιστοσελίδα βουλευτής.  

 

«Εχουμε μπροστά μας δυο δύσκολους μήνες» Ο πρωθυπουργός ζήτησε τέλος την κατανόηση των βουλευτών έναντι των υποχρεώσεων που έχει η κυβέρνηση προς τους δανειστές και ανέφερε πως ο τρέχον μήνας και ο Ιανουάριος αποτελούν «ορόσημο».

 

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 151 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα