ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 3:02:48μ.μ.

banner468x60

25
Ιανουαρίου

Θ. Φωτίου: «Ο λαός εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση»

Κατηγορία Πολιτική

Την άποψη ότι ο λαός εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση «παρά τα όσα τραβάει» διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση της αυτή η κυρία Φωτίου είπε ότι «χωρίς τα συνδικάτα, χωρίς την τοπική αυτοδοίκηση τα ΜΜΕ και το σκληρό κράτος κοντά μας, παρόλα αυτά τα ΔΕΝ εμείς είμαστε στην κυβέρνηση και προσπαθούμε».

 

«Κάτι σημαίνει για τον ελληνικό λαό. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό» ολοκλήρωσε το σκεπτικό της η αναπληρώτρια υπουργός.

 

Παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν πανηγυρίζουμε για τη μείωση της ανεργίας αλλά μην πούμε ότι την αυξήσαμε» καθώς και ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης».

 

Ερωτηθείσα, πάντως, για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καμμένου για το «αόρατο χέρι που αφαίρεσε και πρόσθεσε παραγράφους στο πόρισμα για το Πρώτο ΘΕΜΑ» η κυρία Φωτίου απέφυγε επιμόνως να πάρει θέση.

 

Μιλώντας γενικότερα για το πόρισμα της εξεταστικής είπε ότι «στοιχεία με ονοματεπώνυμο δεν προέκυψαν αλλά θα προκύψουν. Το πόρισμα είναι η αφετηρία, αυτό ξεκινάει τώρα. Έχω εμπιστοσύνη ότι μέσα από ανακριτική διαδικασία θα προκύψουν ενδείξεις και αποδείξεις».

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 116 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα