ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:13:20μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
11
Απριλίου

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Κατηγορία Πολιτική

Ανάγκη από μία «επαναστατική κυβέρνηση ρεαλιστών», έχει η Ελλάδα σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως ανερχόμενο «μεγαλύτερο πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα».


Παράλληλα, μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τον Πρωθυπουργό να καταγγείλει εάν πιέζεται από το εξωτερικό για συνεργασία με το κόμμα του, απορρίπτοντας την ιδέα μιας οικουμενικής ή μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αλλά και το κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο με τους προέδρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο αντίστοιχα.


Όσον αφορά στο θέμα της διαπραγμάτευσης, ο κ. Θεοδωράκης εκφράζει το φόβο ότι «η χώρα θα έχει γκρεμιστεί» εάν καθυστερήσει η κυβέρνηση να κάνει τον «έντιμο συμβιβασμό».


«Κάθε μέρα που περνάει, η οικονομία βυθίζεται όλο και πιο πολύ. Υπερηφανεύονται ότι "τουλάχιστον πληρώσαμε μισθούς και συντάξεις". Μα η Ελλάδα δεν έχει μόνο συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους. Για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις δεν πλήρωσαν προμηθευτές, άρα δεν πληρώθηκαν και οι εργάτες των προμηθευτών, δεν έγιναν οι προγραμματισμένες επιστροφές ΦΠΑ και δεν έδωσαν ούτε τα λεφτά που έχουν προπληρώσει οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακά τους. Εσείς πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα αντέξει η κοινωνία με όλα αυτά;», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.


Ακολούθως, ο ιδρυτής του Ποταμιού, αφού κάνει ακόμα λόγο για πολυγλωσσία στην κυβέρνηση, με παράδειγμα τις δηλώσεις των κ.κ. Δραγασάκη και Δρίτσα σχετικά με το λιμάνι του Πειραιά, σημειώνει, σχετικά με τις δηλώσεις του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς: ότι θα προτιμούσε στην κυβέρνηση το Ποτάμι από τους ΑΝΕΛ, «ο κ. Τσίπρας προτιμά στην Ισπανία τον επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας από τον κεντροδεξιό πρωθυπουργό Ραχόι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ισπανίας».


Σε ό,τι αφορά, δε, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Θεοδωράκης τονίζει πως «ό,τι προεδρεύει το καταστρέφει», και καταλήγει:


«Δεν το λέω εγώ. Το λέει όλη η αντιπολίτευση - πλην Χρυσής Αυγής - και συμφωνεί μαζί μας και ένα τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βαρουφάκης είπε δημόσια στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου ότι έχουμε δεσμευτεί να μη μιλάμε για κούρεμα και εκείνη μεσούσης της διαπραγμάτευσης ζητάει διαγραφή του χρέους. Τορπιλίζει, δηλαδή, κανονικά την προσπάθεια της κυβέρνησης».

 

 

πηγή; newsbomb.gr

Διαβάστηκε 75 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα