×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21
Οκτωβρίου

Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Κατηγορία Πολιτική

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, που πραγματοποιείται στο M.E.C. Παιανίας.

Σύμφωνα με πηγές του zougla.gr, ο Πρόεδρος της ΝΔ, στην ομιλία του, θα τονίσει τα στοιχεία της επανίδρυσης: 32.000 νέοι και νέες μπήκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και γράφτηκαν στην ΟΝΝΕΔ, πάνω από το 1/3 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κομματική νεολαία και πάνω από το 56% των συμμετεχόντων είναι κάτω από 23 ετών.

 

Αναμένεται να περιγράψει τη νοοτροπία που πιστεύει ότι πρέπει να έχει η νέα γενιά. Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά γαλάζιοι κύκλοι θα αναφερθεί μεταξύ άλλων, από το όνειρο της μάνας να βολέψει το παιδί στο δημόσιο θα πρέπει να περάσουμε στην εποχή όπου η νέα γενιά που έχει όραμα και ταλέντο, θα δουλέψει σκληρά και θα ανταμείβεται γι' αυτό, δεν θα φοβηθεί το ρίσκο και θα σταθεί στα πόδια της.

 

Θα ζητήσει, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πηγές του zougla.gr, από τους νέους και τις νέες μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να γραφτούν στο μητρώο νέων στελεχών. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανανεώσει στην πράξη τη Νέα Δημοκρατία καθώς είναι όραμά του η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα να είναι η νεότερη στην ιστορία της Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

 

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του, όπως είπαν γαλάζιοι κύκλοι, θα εξαπολύσει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίον θα περιγράψει ως εχθρό της νέας γενιάς.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 163 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)