ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 9:42:09μ.μ.
03
Μαΐου

Την Παρασκευή συνεδριάζει η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία Πολιτική

Βαρόμετρο θα αποτελέσουν οι συνεδριάσεις στα κομματικά όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η  Κοινοβουλευτική Ομάδα συνεδριάζει το πρωί της Παρασκευής. Μία μέρα νωρίτερα ο κ. Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο ενώ εκκρεμεί και συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.



Μέχρι στιγμής πάντως, οι βουλευτές είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την πεπατημένη και να καταπιούν τα μέτρα. Θέμα καταψήφισης δεν τίθεται. Αυτό το κλίμα μεταφέρουν και οι ίδιοι όπως επίσης και κυβερνητικοί παράγοντες.



Οι βουλευτές της περιφέρειας εστιάζουν κυρίως στο θέμα του χρέους.Η εκτίμησή τους είναι πως η συμφωνία σε συνδυασμό με τα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα τους δώσει τεράστια πολιτική ανάσα, διότι θα «ξυπνήσει» η οικονομία και ο Μ. Ντράγκι θα ανοίξει την πόρτα για το QE κλείνοντας ένα κύκλο αβεβαιότητας.



Ο πρωθυπουργός, επιδιώκοντας τέλος να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να περάσει στις πρωτοβουλίες της «επόμενης μέρας», συναντά στις 12 το μεσημέρι τους δεκατρείς Περιφερειάρχες της χώρας με αντικείμενο την εκπόνηση του εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 278 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα