ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:30:31π.μ.
24
Μαΐου

Το κοινωνικό προφίλ της ΝΔ προτάσσει ο Μητσοτάκης

Κατηγορία Πολιτική

Να ανοίξει την γαλάζια ατζέντα και στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής που η κυβέρνηση επιχειρεί να καταστήσει «χωράφι» της και να αποκρούσει τις βολές για «νεοφιλελεύθερες πολιτικές σε βάρος των χαμηλότερων στρωμάτων» επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης,

ανοίγοντας το φάσμα του προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Με τα μέτρα της συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές ψηφισμένα, στο γαλάζιο επιτελείο γνωρίζουν ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ πλέον οφείλει να έχει ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα για τους πολίτες που θα πληγούν από τα φοροεισπρακτικά μέτρα. Ως εκ τούτου, στη Συγγρού επιχειρούν να προσπεράσουν από... αριστερά την κυβέρνηση, η οποία πλέον βαδίζει το δρόμο της επώδυνης συνθηκολόγησης και του λάθος μίγματος πολιτικής.

 

«Η ΝΔ επεξεργάζεται το πρόγραμμά της για όλους τους άξονες της κοινωνικής πολιτικής αξιοποιώντας επιστήμονες,στελέχη της κοινωνίας & της αγοράς» τόνισε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Τομέα κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώπιον περισσοτέρων από 300 προσκεκλημένων, διαμηνύοντας ότι «η Κοινωνική Αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις».

 

«Όταν χρειάζεται να βοηθήσεις, ποτέ δεν ζητάς πολιτική ή κομματική ταυτότητα. Προσφέρεις το ίδιο σε όλους όσους έχουν ανάγκη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «στο σχέδιό μας θα περιλαμβάνονται πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, η στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, η ολοκληρωμένη εφαρμογή της πολιτικής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, που πιλοτικά είχαμε ξεκινήσει το 2014, η προώθηση ενεργητικών προνοιακών πολιτικών».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 116 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα