ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 9:19:05π.μ.
04
Αυγούστου

Τόσκας: Η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις είναι μακριά από εμάς

Κατηγορία Πολιτική

«Προσπαθούμε με μέτρο με σύνεση, βλέποντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά να ενεργήσουμε», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στο ζήτημα των καταλήψεων.

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται κατά των επιχειρήσεων της Αστυνομίας ο κ. Τόσκας είπε ότι: «Ανεχόμαστε την άλλη άποψη, αρκεί να μην καταπατούνται κάποιες κόκκινες γραμμές που έχουν σχέση με αυθαιρεσίες και με υπερβολές που αγγίζουν τον ποινικό κώδικα».

 

«Η αντίληψη ότι πιάσαμε και σαρώνουμε στις καταλήψεις και ότι είμαστε αντίθετοι με την πλευρά των ελευθεριακών αντιλήψεων είναι μακριά μας», πρόσθεσε.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός τάχθηκε υπέρ τους διαλόγου και γνωστοποίησε ότι έχει καλέσει σε διάλογο ακόμη και τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια.

 

Ερωτηθείς για την επίθεση που δέχθηκε η αστυνομία από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη αναφορικά με τη στάση της στην υπόθεση του νοσοκομείου Τρικάλων, είπε ότι εκτελέστηκαν εντολές της δικαιοσύνης και ότι δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος.

 

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει τον ζήλο, την προσπάθεια και την αγωνία του κ. Πολάκη «να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση πραγματικά σαθρή».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 111 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα