ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:50:31π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Μαρτίου

Τόσκας: Η ΝΔ αλλοιώνει την πραγματικότητα, η εγκληματικότητα έχει μειωθεί

Κατηγορία Πολιτική

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στην οποία επιβεβαίωνει πως βάσει στοιχείων έχει μειωθεί η εγκληματικότητα ενώ το υπουργείο αλλάζει προτεραιότητες έτσι ώστε να πραγματοποιείται η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο Νίκος Τόσκας παράλληλα επισήμανε ότι 380 αστυνομικοί που είχαν διατεθεί στη φύλαξη επισήμων επέστρεψαν ήδη στον «δρόμο» για την ασφάλεια του πολίτη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

 

Εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ ότι προσπαθεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα όσον αφορά την εγκληματικότητα, ενώ αναφέρει για τη δράση της αστυνομίας για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, την εκτίμηση πως μέσα στο 2017 θα κατασχεθούν, συνολικά, 15 τόνοι κάνναβης.

 

Ο κ. Τόσκας υπογραμμίζει τις ειδικές αστυνομικές δράσεις που γίνονται στη Δυτική Αττική, ενώ για το ζήτημα της τρομοκρατίας εκφράζει την πεποίθησή του πως «σύντομα θα εξαλειφθούν και οι οποιεσδήποτε "ουρές" υπάρχουν ακόμη».

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως γίνονται έλεγχοι σε πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αύξηση του αριθμού μετεγκατάστασης προσφύγων σε ευρωπαϊκές χώρες.

 

Για το πολύκροτο θέμα της μονιμοποίησης των πυροσβεστών πενταετούς θητείας, ο κ. Τόσκας τονίζει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να το τακτοποιήσει όσο το δυνατόν συντομότερα, ενώ για το μισθολογικό των ενστόλων επισημαίνει ότι το δίκαιο είναι να υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ, αλλά οι παρούσες συνθήκες δεν επιτρέπουν την άμεση εφαρμογή της.

 


Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 179 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα