ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:47:25π.μ.
28
Αυγούστου

Τριαντόπουλος: Πιστώθηκαν 6.261.718 ευρώ σε 1.365 πυρόπληκτους

Κατηγορία Πολιτική

Σήμερα, σύμφωνα με το σχετικό προγραμματισμό, πραγματοποιήθηκε η τρίτη πληρωμή προς τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που υπέβαλλαν δήλωση για την πρώτη αρωγή στην ενιαία πλατφόρμα arogi.gov.gr», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η σημερινή πληρωμή από το υπουργείο Οικονομικών αφορά 1.365 μοναδικά ΑΦΜ που αντιστοιχούν σε 6.261.718 ευρώ, με αποτέλεσμα η συνολική πρώτη οικονομική στήριξη προς κατοικίες, νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις να έχει διαμορφωθεί στα 16.713.850 ευρώ προς 3.107 μοναδικά ΑΦΜ.

 

«Η ροή συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά, λαμβάνοντας υπόψη και τα στοιχεία από τη διαδικασία των αυτοψιών. που πλέον έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό», τόνισε ο κ. Τριαντόπουλος.

 

Προσέθεσε, τέλος, ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχει ενεργοποιηθεί ειδική τηλεφωνική γραμμή 13035 για το κοινό, ώστε οι πληγέντες να μπορούν να έχουν περαιτέρω ενημέρωση, τόσο από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σχετικά με την πλατφόρμα, όσο και από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τη διαδικασία της στεγαστικής συνδρομής.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα