ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 6:27:15π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Σεπτεμβρίου

Τσίπρας: Δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε με τη ΝΔ

Κατηγορία Πολιτική

Να σταματήσει κάθε σενάριο για κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού

επιχειρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι: «Έχουμε με κάθε τρόπο ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε με τη ΝΔ που αποτελεί τον κύριο εκπρόσωπο του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος και ευθύνεται για την απελπιστική κατάσταση της χώρας. Βεβαίως είναι κατανοητή η σπουδή των δανειστών, των μέσων ενημέρωσης και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων να δημιουργήσουν κλίμα για συγκρότηση συγκυβέρνησης»

 

Σχετικά με το θέμα του χρέους ο κ. Τσίπρας σημειώνει πως: «Το ελληνικό δημόσιο χρέος έχει αναγνωριστεί διεθνώς ότι δεν είναι βιώσιμο. Με βάση τη νέα συμφωνία η συζήτηση για την αναδιάρθρωσή του, που αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, θα εκκινήσει μετά το πέρας της πρώτης αξιολόγησης. Αυτή εξάλλου είναι η δέσμευση και της Γερμανίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ -σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που υπονόμευε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας υποστηρίζοντας ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο- είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει σε πέρας την κρισιμότατη αυτή διαπραγμάτευση και ήδη έχει επεξεργαστεί σχέδιο».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 55 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα