ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 3:59:32π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Σεπτεμβρίου

Τσίπρας: Στους εφτά μήνες δείξαμε δείγματα γραφής και αποδείξαμε ποιος έχει αποφασιστικότητα

Κατηγορία Πολιτική

Τη βεβαιότητά του ότι θα κερδίσει και αυτή την αναμέτρηση καθώς και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι με την «Ευρώπη του κ. Σόιμπλε», περιγράφει στη συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Αποδείχθηκε ότι μπορούμε καλύτερα, επειδή βάζουμε πάνω από όλα τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας ότι «η συμφωνία παρά τις δυσκολίες επίτευξης βάζει επί τάπητος το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους, την προτεραιότητα της επίλυσης του προβλήματος των "κόκκινων" δανείων που για χρόνια κρυβόταν κάτω από το χαλί, ξαναθέτει το θέμα των συλλογικών διαπραγματεύσεων κ.ά.».

 

«Στους εφτά μήνες δείξαμε δείγματα γραφής και αποδείξαμε ποιος έχει αποφασιστικότητα», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε άλλο σημείο υπογραμμίζει ότι: «Η αντιπαράθεση με τον Μεϊμαράκη δεν είναι προσωπική, εκπροσωπούμε διαφορετικά συμφέροντα».

 

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στις συνεργασίας σημειώνει πως: «Η ΝΔ είναι με την Ευρώπη του κ. Σόιμπλε. Η ΝΔ θέλει να δώσουμε πίσω όσο έδαφος κατακτήσαμε στη διαπραγμάτευση. Δεν μπορούν να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις».

 

Όπως αναφέρει «ο κ. Μεϊμαράκης επιδιώκει να εκπροσωπήσει, με τον δικό του τρόπο βέβαια που είναι κατ΄επίφαση λαϊκός, την οικονομική ολιγαρχία και το πολιτικό κατεστημένο που ευθύνεται για την οικονομική και κοινωνική καταστροφή της τελευταίας πενταετίας»

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 60 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα