ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 4:54:22μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Νοεμβρίου

Τσίπρας: Χρειάζονται μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές

Κατηγορία Πολιτική

Το αποτέλεσμα του Eurogroup τη Δευτέρα καταδεικνύει πως η κυβέρνηση με σκληρή διαπραγμάτευση μπορεί να πετύχει στόχους, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να γίνουν μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που, όπως είπε, έχει ανάγκη η κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι θα ήταν καταστροφικό η κυβέρνηση να περιοριστεί απλώς και μόνο στην εφαρμογή του μνημονίου και τίποτε άλλο.

 

Η κοινωνία προσδοκά μεγάλες αλλαγές, επισήμανε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, να αφήσει ένα μεγάλο και ριζοσπαστικό δείγμα γραφής, να μείνει στην ιστορία, αλλάζοντας κατεστημένες δομές και αντιλήψεις.

 

Αναφερόμενος στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η μεταρρυθμιστική προσπάθεια, είπε ότι αυτοί είναι, η διοικητική μεταρρύθμιση, η υγεία και πρωτοβάθμια περίθαλψη, η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων, η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και η πάταξη των φαινομένων της διαφθοράς.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 120 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα