ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:58:01μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
10
Δεκεμβρίου

Τζιτζικώστας: Σύντομα ο Τσίπρας θα χάσει τον ύπνο του

Κατηγορία Πολιτική

«Καλό θα είναι να προσέχει λίγο ο κ. Τσίπρας τι εύχεται. Πολύ σύντομα θα έχει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και, πιστέψτε με, θα χάσει τον ύπνο του» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε: «Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, θα ανακοινώσω μια σύνθεση σκιώδους κυβέρνησης, στα πρότυπα των αντιπολιτεύσεων του εξωτερικού, όπου θα υπάρχει ένα πρόσωπο για κάθε υπουργό και δε θα αφήνει η ΝΔ να πέφτει τίποτα κάτω. Όχι όπως τώρα που έχουμε μια χλιαρή αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω τον όρο, ‘παίζει μπάλα’ μόνος του. Από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ξεκινάει σκληρή αντιπολίτευση man to man».

 

Ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, σημειώνοντας πως «το τι συνέβη την προηγούμενη φορά, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η εταιρεία που έχει αναλάβει πλέον είναι μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, και μάλιστα την Κυριακή έχουμε και τις γενικές δοκιμές, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, για να δούμε αν τυχόν υπάρχουν κάποιες αδυναμίες και να διορθωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίαρχα σε αυτή τη φάση, είναι αυτή η πληγή που άνοιξε εκείνη τη μέρα, που ήταν μια μεγάλη πληγή για τη ΝΔ.

 

Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν ιδιαίτερα ταπεινωτικό και εξοργιστικό αυτό που έγινε, και βέβαια ταλαιπώρησε και πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι πήγαν στις κάλπες εκείνο το πρωί για να ψηφίσουν. Ο μόνος τρόπος για να κλείσει αυτή η πληγή γρήγορα, είναι με τη μαζική συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου. Όποια και αν είναι η επιλογή και όποιον κι αν σκοπεύει να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε, το βασικό ζητούμενο εκείνο το βράδυ, είναι η ΝΔ να βγει ενισχυμένη από τη μαζική συμμετοχή. Και νομίζω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 103 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα