×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
05
Οκτωβρίου

Βενιζέλος: Όταν εμείς γυρίζαμε, ο Τσίπρας ακόμη πήγαινε

Κατηγορία Πολιτική

Νέα πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της δικομματικής κυβέρνησης κατηγορώντας παράλληλα για τυχοδιωκτισμό με μόνο στόχο την εξουσία.


«Όταν εμείς γυρίζαμε, ο κ. Τσίπρας ακόμη πήγαινε», σημειώνει με νόημα ο κ. Βενιζέλος στο Βήμα της Κυριακής, προαναγγέλλοντας κοινοβουλευτική μάχη μέχρις εσχάτων προκειμένου να αναδειχθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, αλλά και η επικινδυνότητα των προτάσεων της αντιπολίτευσης.


Με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση «δεν ζητούμε προκαταβολή της προεδρικής πελιοψηφίας, αλλά ανατροπή των τεχνητών εντυπώσεων» επισημαίνει.


Εκτιμά επίσης ότι δεν θα υπάρξουν νέο δάνειο, νέο Μνημόνιο και νέα τρόικα και ότι, αν αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, τον Μάρτιο η χώρα θα αλλάξει σελίδα.


Δεν αποκλείει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ «στο πλαίσιο της προγραμματικής αλήθειας και υπευθυνότητας», διερωτάται όμως τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας αν οι εταίροι μας ρποσφέρουν ολοκληρωμένη συμφωνία για το χρέος και ζητήσουν την υπογραφή του επιδιώκοντας ευρεία πολιτική συναίνεση.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 233 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)