ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 6:15:40μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
13
Ιουνίου

Βούλτεψη: Στις κυβερνήσεις συνεργασίας υπάρχουν και διαφωνίες

Κατηγορία Πολιτική

«Μην σας κάνει εντύπωση, έτσι γίνεται στις κυβερνήσεις συνεργασίας», δήλωσε την Παρασκευή η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη,

σχολιάζοντας τη διάσταση απόψεων μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων που θα μείνουν εκτός Δημοσίου.

 

«Ο κ. Λοβέρδος ενημερώνεται, η προθεσμία που δόθηκε για το θέμα δεν είναι τίποτα σπουδαίο», σηεμίωσε η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον Σκάι.

 

Σχετικά με τη χθεσινή ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, σχολίασε πως κανείς δεν είναι ευτυχής για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ και τις καθαρίστριες. «Έχει διαταχθεί ΕΔΕ, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε 20.000 διαδηλώσεις», πρόσθεσε.

 

«Απ' ό,τι ξέρω από το νέο υπουργό Οικονομικών θα συναντήσει τις καθαρίστριες», σημείωσε ακόμη.

 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι «δεν θα υπάρξουν Τσιριμώκοι» (σ.σ. ο Ηλίας Τσιριμώκος συμμετείχε στη λεγόμενη αποστασία κατά του Γεωργίου Παπανδρέου), η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στην κοινωνία, αλλά στις συνιστώσες του».

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 259 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα