ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:13:06π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06
Οκτωβρίου

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας συμμορφώθηκε στις υποδείξεις Λαφαζάνη

Κατηγορία Πολιτική

Βολές κατά του Αλ. Τσίπρα εξαπολύει η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του στο 3ο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει λόγο για συμμόρφωση του Αλέξη Τσίπρα «προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη» όσον αφορά το θέμα του χρέους καθώς υποσχέθηκε «διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».


Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο «με την ακατάσχετη φλυαρία του κ. Τσίπρα δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς» υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας για μεγάλη αγωνία προκειμένου «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και... επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».


Η κ. Βούλτεψη υποστήριξε πως «άρον-άρον απέσυρε την... «απόσυρση» χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι «μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» αναρωτιέται η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Και καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Βούλτεψη: «Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του».

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 244 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα