ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:38:55π.μ.
08
Σεπτεμβρίου

Ξανθός σε ΝΔ: Ένα ένα τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης εξαντλούνται

Κατηγορία Πολιτική

Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση για διαστρέβλωση

Για διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ο Ανδρέας Ξανθός σημειώνοντας σε απάντησή του προς το κυβερνών κόμμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε συνολικά μια τροπολογία 6 άρθρων που επεκτείνει (με ΚΥΑ και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών) τη γενικευμένη και τιμωρητική υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών».

 

Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «είναι πολιτική αθλιότητα να ισχυρίζεται η ΝΔ ότι αυτή η στάση στην ψηφοφορία στη Βουλή, που ξεκάθαρα συνοδεύεται με στήριξη του καθολικού εμβολιασμού ως πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, συνεπάγεται άρνηση των αναγκαίων κυρώσεων σε επίορκους δημόσιους υπαλλήλους που εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, υπονομεύοντας τη Δημόσια Υγεία και πλήττοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο εμβολιαστικό εγχείρημα».

 

Ο κ. Ξανθός αναφέρει ότι «η διαστρέβλωση των θέσεων και η στοχοποποίηση ων πολιτικών αντιπάλων, είναι η τελευταία καταφυγή των αποτυχημένων και όσων έχουν τεράστιες ευθύνες για την υγειονομική τραγωδία που βιώνει η χώρα, ακόμα και για τα κενά ασφαλείας στη διαδικασία του εμβολιασμού». Σχολιάζει επίσης ότι «ένα-ένα τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης εξαντλούνται και η “γύμνια” στη διαχείριση και στην έλλειψη προετοιμασίας του ΕΣΥ απέναντι στο 4ο επιδημικό κύμα, δεν κρύβεται».

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 158 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα