ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 6:20:56π.μ.
16
Ιουλίου

3 λόγοι που δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το σώμα των ονείρων σου

Κατηγορία Fitness

Τον τελευταίο καιρό ακολουθείς μία σωστή, ισορροπημένη δίαιτα και δεν χάνεις ώρα στο γυμναστήριο.

Κι όμως, ακόμα δεν έχεις το σώμα που θα ήθελες ή την πρόοδο που φανταζόσουν. Πριν κατηγορήσεις τα γονίδια σου, μάθε ότι υπάρχουν 3 παράγοντες που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την αργοπορία.

 

1. Δεν είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις άγχος, ανασφάλεια, στεναχώρια. Αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις επηρεάζουν το σώμα σου και επιβραδύνουν το μεταβολισμό που συνεπάγεται σε αργή καύση θερμίδων. Γι' αυτό διώξε από τη ζωή σου ό,τι σε χαλάει, για να φύγουν μαζί και τα περιττά κιλά.

 

2. Ο οργανισμός σου είναι γεμάτος τοξίνες, από την ατμόσφαιρα, τον καπνό, τα καλλυντικά, τα τρόφιμα, που έχουν αποθηκευτεί στα κύτταρα του σώματος και καθυστερούν το καύσιμο λίπους. Για να απαλλαγείς από τις τοξίνες, δοκίμασε μία διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, κάνε απολέπιση, σάουνα και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον οργανισμό σου.

 

3. Δε δίνεις το 100% της ενέργειας σου στο γυμναστήριο ή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Δεν αρκεί να χτυπιέσαι 1 ώρα την ημέρα στο γυμναστήριο και το υπόλοιπο διάστημα να μην κουνάς τα πόδια σου. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση παντού, στο γραφείο, στα ψώνια, στο σπίτι για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, να ξυπνήσεις τους μυς και να αποκτήσεις γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα