ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:56:46μ.μ.
24
Οκτωβρίου

4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα στην καρδιά της Αθήνας

Κατηγορία Fitness

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου 2016, ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το «Light of Yoga» διοργάνωσαν το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα με θέμα: «Γιόγκα και συνειδητότητα», στους πολυχώρους «The Hub events» και «Αλκμήνη».

Η κάμερα του διαδικτυακού media οργανισμού της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ήταν εκεί, για να καλύψει την εκδήλωση.


Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλάμβανε 62 μαθήματα/εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων της Γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους της, 8 ομιλίες/διαλέξεις για τα οφέλη της Γιόγκα και 4 συναυλίες: γκονγκ, κίρταν και new age. Επιπλέον, υπήρχε εκθεσιακός χώρος 25 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στη Γιόγκα, την υγεία και την ευεξία.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος, Ελένη Ananda Κοσσυφίδου, δήλωσε στην κάμερα του NStv, ότι βασικός σκοπός του Συλλόγου είναι η ενημέρωση του κόσμου για το τι είναι η Γιόγκα. Έκανε μια σύντομη αναφορά στα προηγούμενα Φεστιβάλ Γιόγκα και επισήμανε ότι στο φετινό Φεστιβάλ «δώσαμε  έμφαση στην ανάπτυξη της συνειδητότητας, γιατί αυτός είναι ο κύριος στόχος της Γιόγκα».


Στο 4ο Φεστιβάλ Γιόγκα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν να αναπτύσσουν την «επίγνωση για το ποιός είμαι, τι μου συμβαίνει, τι αισθάνομαι, πώς πρέπει να λειτουργώ, πώς πρέπει να είμαι μαζί με τους συνανθρώπους μου», εξήγησε η κ. Κοσσυφίδου.


«Μας είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ότι η διοργάνωση πήγε πολύ καλά, τα εργαστήρια είχαν πολύ ενδιαφέρον και ότι γενικότερα στο χώρο υπήρχε μια πάρα πολύ όμορφη ενέργεια», συμπλήρωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος, εκφράζοντας τη χαρά της για την επιτυχία του Φεστιβάλ.

 


Επιμέλεια: Δήμητρα Σέκη

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 272 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα