ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:44:04π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15
Σεπτεμβρίου

Καταπολεμήστε το στρες με αυτές τις δραστηριότητες

Κατηγορία Fitness

Είναι γνωστό ότι η σωματική άσκηση είναι ένας ενδεδειγμένος τρόπος καταπολέμησης του στρες που προκαλεί σειρά προβλημάτων στην υγεία μας.


Δείτε τι προτείνει η Αμερικανική Ένωση για το Άγχος και την Κατάθλιψη σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το στρες.


-Κάντε αεροβικές ασκήσεις (τζόγκινγκ, χορός, ποδηλασία, περπάτημα) για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, για τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα.


-Προσπαθήστε να μείνετε δραστήριοι βάζοντας μικρούς, εφικτούς στόχους μέσα στην ημέρα. Αν βρείτε χρόνο για ένα σύντομο περίπατο 15 λεπτών κάντε το άμεσα και μην περιμένετε να βρείτε τον χρόνο για ένα περίπατο μίας ώρας.


-Ξεχωρίστε τις ασκήσεις εκείνες που σας χαλαρώνουν περισσότερο, τις κάνετε πιο ευχάριστα και τις διασκεδάζατε πιο πολύ από άλλες. Βάλτε αυτές τις ασκήσεις περισσότερη ώρα στο πρόγραμμά σας.


-Μην πιέζετε τον εαυτό σας για άμεσα αποτελέσματα από την γυμναστική, τόσο όσον αφορά το στρες όσο και την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

 

 

πηγή: onmed.gr

Διαβάστηκε 190 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα