ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:28:51π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23
Οκτωβρίου

Πέντε λόγοι για να κάνετε burpees κάθε μέρα

Κατηγορία Fitness

Όλοι τα ξέρουμε, οι περισσότεροι τα μισούμε! είναι μια άσκηση που ταιριάζει σε κάθε WOD και οι περισσότεροι coaches την προτιμάνε! Ας δούμε γιατί θα πρέπει να κάνετε burpees κάθε μέρα

1. Γυμνάζουν όλο το σώμα

Σε αντίθεση με τις ασκήσεις απομόνωσης τα burpees είναι μια πλήρης άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλει σε λειτουργεία σχεδόν κάθε μυ στο σώμα σας, έτσι θα κάψετε περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο.

Κάντε τους γρήγορα με ένταση και θα έχετε ακόμα μεγαλύτερες καύσεις θερμίδων, ενώ το σώμα σας θα συνεχίζει να καίει θερμίδες σε μεγαλύτερους ρυθμούς και για το υπόλοιπο της ημέρας.

 

2 Μπορείτε να κάνετε burpees παντού

Τα burpees δεν χρειάζονται εξοπλισμό. Είναι μια άσκηση που βασίζεται στο βάρος του σώματος και μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύετε, αν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο μπορείτε να κάνετε burpees!

 

3. Θα σας δυναμώσουν

Τα Burpees είναι το απόλυτο παράδειγμα της λειτουργικής γυμναστικής, που σημαίνει ότι όχι μόνο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε απώλεια βάρους και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Με κάθε επανάληψη, γυμνάζονται τα χέρια, το στήθος, οι τετρακέφαλοι, οι γλουτοί, οι οπίσθιοι μηριαίοι και όλοι οι μύες του κορμού σας. Μετά από μερικά σετ burpees, τα πόδια σας θα είναι βαριά, τα χέρια σας θα τρέμουν αλλά θα αισθάνεστε όλο και πιο δυνατοί.

 

4. Θα αυξηθεί η αντοχή σας

Θέλετε γρήγορα αποτελέσματα; Αν ο στόχος σας είναι να γυμναστείτε και να έχετε γρήγορα αποτελέσματα, τότε burpees είναι η άσκηση για εσας. Τα burpees είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και την αντοχή σας. Ακόμα και 10 συνεχόμενα burpees θα ανεβάσουν τους παλμούς σας στα ύψη.

 

5. Είναι σημαντική προσθήκη σε κάθε προπόνηση

Τα Burpees είναι μια δυναμική, γρήγορη και τέλεια προσθήκη σε κάθε προπόνηση. Πρόσθεσέ την σε όλες τις προπονήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 284 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα