ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 6:12:32π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24
Σεπτεμβρίου

Υγεία Σας ενδιαφέρει: ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 top ασκήσεις για καλλίγραμμο σώμα!

Κατηγορία Fitness

Τι κι αν το καλοκαίρι φθάνει στο τέλος του, το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να αναδείξετε τα ατου της σιλουέτας σας, αφού τα skinny παντελόνια και τα εφαρμοστά φορέματα είναι trend.

Για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε το κορμί των ονείρων σας όσο ακόμα είναι καιρός. Άλλωστε, τη γυμναστική δεν πρέπει να τη θυμόμαστε μόνο το καλοκαίρι εν όψει εμφανίσεων με μαγιό, αλλά όλη τη χρονιά!

 

1. Για σφιχτούς γλουτούς: Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Κρατήστε ίσια τη σπονδυλική σας στήλη και σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη. Κατά το κατέβασμα, λυγίστε τα γόνατά σας προσέχοντας να μην περνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Ρίξτε το βάρος σας κυρίως στις φτέρνες και όχι στις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε στο πιο χαμηλό σημείο και έπειτα ανεβείτε σφίγγοντας καλά τα οπίσθιά σας. Κάνετε 3 σετ, 15 squats τη φορά.

 

2. Για επίπεδη κοιλιά με κοιλιακούς: Κάθεστε σε ένα στρώμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω (γέρνετε προς τα πίσω, χωρίς να καμπουριάζετε) και σηκώνετε τα πόδια σας στον αέρα (πρέπει να είναι τεντωμένα και παράλληλα από το έδαφος). Από αυτή τη στάση, λυγίζετε το δεξί σας πόδι και φέρτε το προς το στήθος, τη στιγμή που με τον αριστερό σας αγκώνα προσπαθείτε να ακουμπήσετε το λυγισμένο δεξί σας γόνατο. Το αριστερό σας πόδι θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένο. Παίρνετε βαθιά εισπνοή και επανέρχεστε στο κέντρο, στην αρχική σας θέση, εκτελώντας έπειτα την ίδια διαδικασία με το αντίθετο πόδι. Προσοχή η κοιλιά σας θα πρέπει να είναι πάντα σφιχτή κατά την εκτέλεση της άσκησης, για να έχετε ισορροπία. Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

 

3. Για να 'κάψετε' τα ψωμάκια: Οι εκτάσεις ισχίου είναι ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για αυτή την περιοχή. Στέκεστε σε όρθια στάση και σηκώνετε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας να είναι καλά τεντωμένο και flex. Το αριστερό σας πόδι πρέπει να πατάει καλά στο έδαφος και το γόνατο να είναι ελαφρώς λυγισμένο. Επιστρέφετε στην αρχική σας θέση και επαναλαμβάνετε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι. Αφού κάνετε 3 σετ των 15 για κάθε πόδι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, τεντώνοντας το πόδι αντί για πίσω, στα πλάγια.

 

4. Για τέλεια γραμμωμένα χέρια: Προτιμήστε τις πιέσεις ώμων με βαράκια. Σε όρθια στάση και έχοντας το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό πατώντας στη μύτη, παίρνετε βαθιά εισπνοή και σηκώνετε τους βραχίονές σας προς τα έξω, (στο πλάι), μέχρι το ύψος των ώμων. Προσοχή να κρατάτε τα βαράκια σφιχτά και να έχετε λυγισμένους τους αγκώνες σας στις 90 μοίρες. Εκπνέετε πιέζοντας τους αλτήρες προς τα πάνω, έως ότου οι βραχίονές να τεντωθούν πλήρως. Εισπνέετε και επιστρέφετε στην αρχική σας θέση. Να θυμάστε να έχετε πάντα πολύ καλά σφιγμένη την κοιλιά σας, η οποία σας χαρίζει ισορροπία. Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

 

5. Άσκηση ακόμη και μέσα στη θάλασσα. Δοκιμάστε την! Γυμνάζει τέλεια την κοιλιά, καθώς και τα πόδια. Σταθείτε όρθιες μέσα στη θάλασσα, σε σημείο που το νερό να φτάνει μέχρι το στήθος σας. Τα χέρια σας θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένα στο πλάι, στο ύψος των ώμων και οι παλάμες σας θα πρέπει να κοιτούν κάτω. Πηδήξτε, τεντώνοντας μπροστά τα πόδια σας, φέρνοντάς τα παράλληλα με το κορμί σας. Στη συνέχεια, πιέζοντας καλά την κοιλιά, τραβάτε τα γόνατά σας προς το στήθος, έχοντας ταυτόχρονα ενωμένες τις παλάμες μπροστά σας. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Εκτελέστε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

 

Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματά της πάνω σας. Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε και σωστή διατροφή, για να δείτε καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

πηγή: star.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα