ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:25:04μ.μ.
10
Μαρτίου

Τα οφέλη του pilates στην υγεία

Κατηγορία Fitness

Το pilates είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους εκγύμνασης του σώματος, κατά την οποία απαιτείται σωματική προσπάθεια και πνευματική δραστηριότητα.

Οπως είπε ο εμπνευστής της μεθόδου, Τζόζεφ Πιλάτες, «σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπεις και σε 30 έχεις ένα ολοκαίνουριο σώμα». Ωστόσο, δεν στέκεται μόνο εκεί. Το πιλάτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος βελτίωσης της υγείας και περιορισμού του στρες.

 

Αυτή η μορφή άσκησης απαιτεί ισορροπημένες κινήσεις που επιμηκύνουν και ενισχύουν όλες τις μυικές ομάδες και αυτό γιατί χρειάζεται συγκέντρωση και ευελιξία.

 

Η προπόνηση συνδυάζεται με σωστή αναπνοή, κάτι που λειτουργεί συμπληρωματικά στην ανακούφιση από το στρες και βελτιώνει την πνευματική απόδοση.

 

Οι 4 λόγοι για να ξεκινήστε πιλάτες σήμερα και δεν σχετίζονται με την σύσφιξη, η οποία είναι και εγγυημένη.

 

Ανακουφίζει από τον πόνο

 

Ο χρόνιος πόνος και το άγχος πάνε χέρι-χέρι. Εάν ο πόνος επηρεάζει τη σωματική και την πνευματική σας απόδοση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με τον Τζόζεφ Πιλάτες, ο μυικός πόνος προκαλείται από το τράβηγμα των οστών και των αρθρώσεων.

 

Το πιλάτες παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο δυσκαμψίας και τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών. Το πρόγραμμα προωθεί τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος, ενισχύει την ευελιξία και επιμηκύνει την σπονδυλική στήλη. Ο έλεγχος της αναπνοής, επίσης, βοηθά στην ανακούφιση.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα