ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 10:47:51π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
16
Σεπτεμβρίου

Χάσε βάρος γρήγορα και προπάντων με ασφάλεια ακολουθώντας τα tips των ειδικών

Κατηγορία Fitness

Κακά τα ψέματα, όλες μας όταν παίρνουμε την απόφαση να ξεκινήσουμε προσπάθειες για να χάσουμε τα περιττά κιλά θέλουμε να συμβεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από την άλλη βέβαια σίγουρα θα έχεις ακούσει πως όποιος χάνει πολύ γρήγορα βάρος τείνει να το ξαναπαίρνει άμεσα. Για να μην είσαι κι εσύ μέσα σε αυτή τη λίστα, καλό θα ήταν να έχεις υπ'όψιν σου βασικές αρχές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.

Και επειδή οι ειδικοί γνωρίζουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, πάμε να δούμε βήμα-βήμα τις συμβουλές της Katherine Tallmadge (director of nutrition for WebMD) που θα μας βοηθήσουν να αδυνατίσουμε άμεσα και προπάντων με ασφάλεια:

 

- Βάλε τα λαχανικά στο καθημερινό σου διαιτολόγιο. Θα σου χαρίσουν πολύτιμες για τον οργανισμό σου βιταμίνες και θα σε φουσκώσουν χωρίς να σε φορτώσουν με περιττές θερμίδες.


- Μην περιμένεις να αδυνατίσεις αν έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου παχυντικές τροφές, καθώς θα μπαίνεις διαρκώς στον πειρασμό να τις καταναλώσεις. Προσοχή, λοιπόν, στο τι αγοράζεις!


- Πίνε άφθονη ποσότητα νερού μέσα στη μέρα καθώς θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον οργανισμό σαι και να τον αποτοξινώσεις.


- Μη μένεις πολλές ώρες νηστική και μην παραλείπεις ποτέ ένα γεύμα. Φρόντιζε να έχεις πάντα στην τσάντα σου υγιεινά σνακ.


- Μην τρως όρθια, μην τσιμπάς από το ψυγείο, μην τρως μπροστά στην τηλεόραση. Απόλαυσε το πιάτο σου στο τραπέζι με την ηρεμία σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχεις καλύτερα τι καταναλώνεις.


- Μην τρως επειδή βαριέσαι. Πολλοί είναι αυτοί που όταν δεν έχουν τι να κάνουν ξεσπούν στο φαγητό. Μην είσαι ένας από αυτούς. Φρόντισε όταν βαριέσαι να απασχολείσαι με κάτι άλλο-και όχι με το... τσιμπολόγημα.


- Κράτα ημερολόγιο! Όσοι γράφουν τι τρώνε μέσα στη μέρα τείνουν να ελέγχουν καλύτερα τον εαυτό τους από εκείνους που δε σημειώνουν τίποτα.


- Μήπως όταν είσαι αγχωμένη ή στενοχωρημένη ξεσπάς στο φαγητό; Αν αυτό σου έχει γίνει συνήθεια και δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνη σου τότε ζήτα βοήθεια από έναν ειδικό. Δεν είναι ντροπή!


- Αν θες να δεις γρήγορα αποτελέσματα πάνω σου τότε αύξησε την σωματική σου δραστηριότητα. Το cardio και οι ασκήσεις με βάρη θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το κορμί που ονειρεύεσαι.


- Μη γίνεσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Δεν έχει νόημα να μειώσεις υπερβολικά τις θερμίδες που καταναλώνεις καθώς το μόνο που θα πετύχεις είναι να κάψεις μυϊκή μάζα και να κάνεις πιο αργό τον μεταβολισμό σου. Πρόσεχε απλώς τι τρως και φυσικά πόση ποσότητα καταναλώνεις.

 

 

πηγή: onmed.gr

Διαβάστηκε 101 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα