ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 9:19:32π.μ.

banner468x60

06
Μαΐου

135 Δωρεάν Μαστογραφίες στο Άλσος Κηφισιάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Προληπτικός Μαστολογικός Έλεγχος  από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο της 63ης Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 2,3,4 Μαΐου 2017 στο Άλσος Κηφισιάς. Σε όλες τις γυναίκες δόθηκε ενημερωτικό υλικό για τον καρκίνο του μαστού και την αξία της πρώιμης διάγνωσής του.


Εξετάστηκαν συνολικά 310 γυναίκες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 135 δωρεάν μαστογραφίες από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας .

 

Foto1


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Κλεοπάτρα Χατζοπούλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την οργάνωση «Άγγιγμα Ζωής», το προσωπικό της κινητής μονάδας μαστογράφου της ΕΑΕ,  για την πολύτιμη προσφορά τους, που είναι προς όφελος της υγείας των γυναικών του Δήμου μας.

Διαβάστηκε 148 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα